Kom igen, Jonny!

Det har hänt en hel del sen sist i Jonny Jonsson-Johnsons liv. Krister Petterson, som inte alls är mördare utan en vanlig snäll person som jobbar på ett lager, har flyttat in hos Jonny och mamma. Och Elias och Melissa är kärare än någonsin. Elias är faktiskt så kär att han försöker övertala Jonny att det enda vettiga är att bli ihop med Melissas bästa kompis Naima.

Kanske lika bra att göra som Elias säger? Bli ihop. Få det överstökat.
Vad är det värsta som kan hända?

“Kom igen, Jonny!” är andra boken om Jonny. Den utgiven av Alfabeta bokförlag och hittas i hyllan för mellanåldersböcker (9-12).

 

Recensioner
“I Kom igen Jonny fortsätter Elin Lindell att berätta på samma medryckande vis som i sina tidigare böcker. Karaktärerna är komplexa, replikerna snärtiga och beskrivningarna dramatiskt uppbyggda” … “Kom igen Jonny är en bok som pendlar konstant mellan vass humor och existentiellt allvar, på ett elegant sätt.” Jonna Fries, Borås Tidning, Smålandsposten m fl.

“Personskildringen är så levande och intressant att man vill att karaktärerna ska kliva ut ur boken. Kom igen, Jonny! är en berättelse full av vänskap, kärlek, omtanke och hopp som får läsaren att både fnissa och bli berörd på riktigt. Helhetsbetyg: 5 av 5.” BTJ, Helene EhrianderComments are closed.